ALL EARS

ALL EARS

SOCIALT ANSVAR SIDEN 1995

SOCIALT ANSVAR I ALL EARS

I All Ears forener vi forretning og socialt ansvar. Hos os er det faktisk hinandens forudsætninger.

All Ears er en socialøkonomisk virksomhed. En social virksomhed. Social business. En virksomhed, der tager et udvidet socialt ansvar. Kært barn har mange navne, for os er det vigtigt, at alt vi gør bidrager til vores sociale mission om at skabe arbejdspladser for mennesker med synshandicap.

For os er der intet modsætningsforhold mellem forretning og socialt ansvar. Hos os er de to hinandens forudsætninger. Vi skal som virksomhed konkurrere på pris, kvalitet og resultater. Her er vores medarbejderes særlige kompetencer essentielle.

Jobskabelse for mennesker med synshandicap

Mennesker med synshandicap er generelt trængt på det danske arbejdsmarked – også set i forhold til andre handicapgrupper. Det er i den kontekst, at vi mener, at All Ears gør en forskel. Helt konkret skaber vi arbejdspladser og jobmuligheder, og i det større perspektiv viser vi verden, ved eksemplets magt, at det er muligt at drive en virksomhed på markedsvilkår – samtidig med at vi tager et socialt ansvar.

Vores medarbejdere er virksomhedens væsentligste ressource. Vi samarbejder med mange virksomheder og organisationer, som direkte og indirekte bidrager til vores mission. Det sker blandt andet gennem at gøre forretning med os, så vi selv kan ansætte flere medarbejdere.

Ser du muligheder i et samarbejde med os?

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du kan se muligheder i et samarbejde, som kan bidrage til vores sociale mission. Måske deler vi samme mission, måske kan du også se muligheder i at forene forretning og socialt ansvar.

SEND OS EN BESKED

AddressE

Stationsparken 25
2600 Glostrup

TELEFON

+45 35 10 14 14

Følg os