Introforløb for dig med synshandicap

Har du et synshandicap og er du nysgerrig på, hvordan du kan arbejde med at hjælpe fx Læger uden Grænser og Diabetesforeningen?

Som noget helt nyt åbner All Ears dørene for et kig ind i et spændende og givende jobområde. I løbet af to uger vil du komme helt tæt på jobbet som fundraiser for anerkendte humanitære organisationer som fx Læger uden Grænser.

På det uforpligtende introforløb kommer du til at møde medarbejdere, kunder og opleve hvor afvekslende og spændende jobbet som konsulent på telefonen er.

Vi glæder os til at vise dig vores unikke virksomhed.

Hvad sker der på introforløbet?

Introforløbet er en blanding af forskellige aktiviteter. Blandt andet:

  • Følg en fundraiser
  • Workshops og oplæg
  • Lyt med live
  • Deltag i briefing på kampagner

Du får et indblik i hverdagen som fundraiser i mødet med vores medarbejdere, og derudover får du tilknyttet en kontaktperson, som du altid kan gå til under introforløbet.

Hvem er introforløbet for?

Forløbet er for dig, der har et synshandicap og er nysgerrig på, hvordan det er at arbejde med fundraising. Det kan være, at du er jobsøgende, eller at du ønsker at skifte job, fordi du har lyst til at prøve noget nyt eller fordi dit syn gør det svært for dig at fortsætte i dit nuværende job.

Du har måske hørt at andre med synshandicap arbejder hos os, og er usikker på, om det også er noget for dig? Netop derfor har vi skabt introforløbet. Her får du mulighed for at finde ud af, hvordan det i virkeligheden er at arbejde med fundraising hos os og være med til at gøre en forskel.

Praktisk om introforløbet

Introforløbet foregår i All Ears, kun 3 minutters gang fra Høje-Taastrup Station.

Forløbet er på 16 timer om ugen, fordelt på 4 timer om dagen og med onsdag som fridag.

Hvad er All Ears for et sted?

All Ears er en fundraising virksomhed, der gør en helt særlig forskel ved at opkvalificere og ansætte blinde og svagtseende.

Vi ansætter primært mennesker med synshandicap, for med den rette træning, har de særligt gode forudsætninger for at være nærværende på telefonen og gøre en forskel for vores kunder. 3 ud af 4 af vores konsulenter har et synshandicap, og de fleste har, inden de blev ansat, deltaget i vores opkvalificeringsforløb.

Jackie, som er døvblind og fundraiser i All Ears, fortæller her om sin vej i job, og hvad han laver som fundraiser:


Vores medarbejdere
 er i alle aldre og nogle er nye på arbejdsmarkedet, mens andre har mange års erfaring fra denne eller andre brancher. På ét område er vi ens: vi ønsker alle at gøre en forskel for andre i vores arbejde.

Hvordan tilmelder jeg mig introforløbet?

Ring eller skriv til Lise-Lotte Heindahl på 3940 0109 / llh@all-ears.dk.

Vil du vide mere?

Er du ikke helt sikker på om introforløbet er noget for dig, eller har du spørgsmål, så kontakt Lise-Lotte Heindahl på telefon 3940 0109 eller via mail på llh@all-ears.dk.