All Ears Academy

Fundraiser i arbejde

I All Ears Academy kompetenceafklarer og opkvalificerer vi mennesker med synshandicap inden for salg og kundeservice. 6 ud af 8 kommer direkte i job efter et forløb hos os.

Uddannelse med gode jobmuligheder

Et forløb i All Ears Academy er i de fleste tilfælde et afgørende skridt mod at få et job. Det er her, hvor planen bliver lagt, eller jobbet bliver skabt. For nogle er det også en periode, hvor man finder sig selv, efter livet har slået en uventet koldbøtte. Læs her hvad tidligere studerende fortæller om deres udbytte og oplevelser under et forløb i All Ears Academy eller hør mere i videoen her:

Uddannelse i en dynamisk virksomhed

Er man studerende i All Ears er man en del af et aktivt erhvervsmiljø. Det er derfor muligt hele tiden at spejle sine egne kompetencer i de ansattes kompetencer, og på den måde få en realistisk fornemmelse af egen udvikling. Vores medarbejdere deler også gerne ud af deres personlige erfaringer med at finde en vej på arbejdsmarkedet med alvorlige synshandicap.

Vi har specialviden

Vores forløb er højtspecialiserede – vi kombinerer vores lange erfaring som privat arbejdsgiver for mennesker med synshandicap med ekspertviden fra Instituttet for Blinde og Svagsynede, og får på denne måde det bedste fra to verdener i én samlet støtte til den enkelte. Vi tilknytter desuden en socialrådgiver med mange års erfaring i at rådgive mennesker med synshandicap, således at samarbejdet mellem borger og kommune er positivt og konstruktivt.

Det hele menneske

Vi tror på, at et liv i balance skaber bund for de bedste og mest holdbare resultater. Vi ved, at et liv med et alvorligt synshandicap også er et liv med mange daglige udfordringer, som kræver energi og overskud at håndtere med humøret i behold. Vi støtter derfor hele vejen rundt med fokus på en sund work-life balance for den enkelte.

Individuelle forløb

Vores forløb arbejder helhedsorienteret med fokus på personlig udvikling samt sociale og faglige kompetencer, og målet er at gøre den studerende kvalificeret til at beherske arbejdsområder som servicering af virksomhedernes kunder ved brug af telefon og computer, telefonpasning, mødebooking for sælgere, databaseopdatering, markedsundersøgelser eller salg.

Et forløb hos os vil afhænge af, hvad du kan og hvor du er i livet. Måske har du masser af kompetencer og erfaring, men mangler blot en let hånd i ryggen for at blive fastholdt på arbejdsmarkedet. Måske står du et sted, hvor alle veje synes at ende blindt.  Gennem en indledende samtale vurderer vi sammen, om og hvordan vi bedst muligt kan hjælpe netop dig videre i eller mod job.

Mentorstøtte

I All Ears har vi stor succes med interne mentorer, som er med til at gøre en stor forskel for praktikanter og nyansatte, som har behov for ekstra støtte. Læs mere her om vores mentorstøtte.