Vores tilgang til samtalen

I en telefonsamtale har du meget kort tid til at tune ind på, hvad det er for menneske du taler med. Det gælder om at høre det, der bliver sagt ’mellem linjerne’, og være nærværende. Her er vi specialister.

Vores firmanavn All Ears udspringer af den særlige medarbejdergruppe, som vi har. For når man ikke ser så godt eller slet ingenting kan se, så er man nødt til at skærpe de øvrige sanser.

Du kender måske det at tale med et menneske i total mørke, og hvordan man er nødt til at anstrenge sig for at afkode stemningen og tonefaldet alene ved høresansen?

Det er det fokus, som vores medarbejdere i kraft af deres synshandicap har særlige forudsætninger for at bringe ind i en telefonsamtale.

“Vi har valgt All Ears Telemarketing som vores samarbejdspartner, da vi hos dem har oplevet at få en god og personlig service, at samarbejdet bliver håndteret fleksibelt og professionelt, samt at vi får en høj kvalitet på telefonen. For os er det meget vigtigt at vores medlemmer, hele grundlaget under vores organisation, bliver håndteret på en meget sober og respektfuld måde, og at de telemarketingkonsulenter, der kontakter dem, er veluddannede og har en vis anciennitet på telefonen – al sammen noget vi til fulde har fået hos All Ears Telemarketing.” – Radikale Venstre