Mødebooking

Mødebooking er en kerneydelse i All Ears. Vi gør hver dag en stor forskel for vores kunder ved at ‘åbne dørene’ og skabe nye kunderelationer gennem professionelle samtaler.

Mødebooking er døråbner til dine nye kunder. Mødebooking er et effektivt værktøj i forhold til at skabe nye kunderelationer, og vi gør vores yderste for, at du som kunde velforberedt kan overtage dialogen på mødet og lukke salget.

I All Ears booker vi kvalitetsmøder for vores kunder. Kvalitetsmøder for os er møder med stort salgspotentiale for vores kunder. Vores mødeaftaler er booket på baggrund af en grundig dialog i telefonen, hvor behovet er afdækket og vores kunder produkt eller ydelser er blevet præsenteret på en professionel måde.

Mere end 20 års erfaring med mødebooking gør os til specialister

Mødebooking er en kernekompetence i All Ears. Vores medarbejdere har mange års erfaring med B-2-B mødebooking og booker årligt flere tusinde møder for vores kunder.

Vi føler et stort ansvar, når vi repræsenterer vores kunder i telefonen. Mødebooking kalder på, at vi sætter os nøje ind i vores kunders produkt/ydelse og målgruppe. Derfor prioriterer vi altid en grundig briefing og en tæt dialog med vores kunder både før og under udringningen. Læs om vores tilgang til samtalen med dine kommende kunder.

Vores kunder opererer i vidt forskellige markeder, men alle bruger All Ears’ forcer i telefonen til at skabe den indledende kontakt til mulige kundeemner. Kontakt kundechef Emil Utzon for at høre nærmere om mulighederne i et samarbejde og få indblik i, hvad vores kunder siger om vores samarbejde.

All Ears er meget effektive til at booke møder for os og får virkelig noget fra hånden samtidig med at de leverer møder af en høj kvalitet. For os er det vigtigt med en lydhør samarbejds- og sparringspartner, og det er All Ears Telemarketing i høj grad. Vi oplever en stor interesse og evne til at sætte sig ind i vores branche, medlemmer og målgruppe – og det fører til stor succes i vores kampagner. Arbejdsgiverne