Telemarketing

Billede fra vores telemarketing afdeling

Telemarketing er ikke bare telemarketing. Vi er Danmarks mest kvalitetsbevidste telemarketingvirksomhed, og vi skaber mærkbare resultater hos vores kunder. Vi har 20 års erfaring med telemarketing, og vores erfarne og veluddannede medarbejdere har særlige evner til at lytte til dine kunder.

“Vores erhvervskunder oplever et ganske særligt nærvær på telefonen med telemarketingkonsulenterne samtidigt med, at opgaven løses så effektivt og professionelt, at det frigør store ressourcer internt hos os. Vi kan kun anbefale All Ears Telemarketing som samarbejdspartner.” Uno-X Energi A/S

Telemarketing, der skaber resultater og relationer

Telemarketing er ikke bare telemarketing. Vi har mange års erfaring med mødebooking, salg og fundraising både b-2-b og b-2-c, som hver dag kommer vores kunder tilgode.

Vi er meget kvalitetsbevidste om vores tilgang i alle samtaler. Telemarketing skal give resultater og skabe relationer, og hos os sker det gennem velforberedte og nærværende samtaler, hvor vi lytter til dine kunder og møder dem med respekt.

Uanset om du ønsker at samarbejde om mødebooking som et led i salgsarbejdet, eller du ønsker at samarbejde om fundraising for at optimere og styrke en organisations arbejde, så er All Ears en oplagt samarbejdspartner.

Mere end 20 års bred erfaring med telemarketing

Vi samarbejder med en bred vifte af kunder på tværs af mange brancher, som alle ønsker at skabe resultater gennem en god dialog med kunder eller bidragsydere. Læs her hvad vores kunder siger om at samarbejde med os.

Medarbejdere med særlige evner og erfaring i telemarketing

Ved at samarbejde med All Ears om løsning af telemarketingkampagner får du branchens mest dedikerede og kompetente ambassadører til at ringe ud for dig. Vores medarbejdere har:

  • alle aktivt valgt telemarketing som karrierevej
  • en gennemsnitsalder på 39 år

Alle har en solid erhvervserfaring og op til 2 års særlig uddannelse inden for telemarketing og kommunikation bag sig. Samtidig har de i kraft af deres synshandicap lytte- og talegaver i særklasse.

Gennemsigtigt, målbart og tæt samarbejde

Vi prioriterer altid en tæt dialog med dig som kunde – både før, under og efter løsning af en telemarketingindsats. Som kunde får du tilknyttet en fast kontaktperson, som sørger for at samarbejdet fungerer godt.

Det er vigtigt for os, at vores samarbejde er gennemsigtigt og målbart, så du altid kan følge udviklingen i vores fælles samarbejde. Vi rapporterer statistik og data til dig dagligt, ugentligt eller alt efter behov. Og du er altid velkommen til at besøge os for at lytte med og sparre med vores erfarne medarbejdere. Jo tættere vi samarbejder – des bedre resultater kan vi skabe sammen.

Vil du høre mere om et telemarketing samarbejde med os?

Er du nysgerrig på, hvad vi kan gøre for netop din organisation eller virksomhed, så ring til vores kundechef Emil Utzon på 26 14 94 04.