Vi søger sociale kollegaer med gode talegaver og godt humør til vores fundraising-team!

Fundraiser på arbejde

Har du humor, hjertet på rette sted og og har du lyst til at tale med mange forskellige typer mennesker? Så er det måske dig vi mangler som vikar eller freelancer på vores team i eftermiddags- og aftentimerne.

Vi er måske Danmarks mest unikke fundraising-virksomhed!

De fleste af dine kommende kollegaer er nemlig blinde eller svagtseende, så du kommer helt sikkert til at lære at se verden på en ny måde. Hørelsen og snakketøjet er til gengæld helt intakt hos os alle, så der er garanteret hygge, når det er pausetid.

Vi håber at du er ligeså social som resten af os, da fællesskab og humor er en vigtig del af vores dagligdag. Hvis du er blevet lidt mere nysgerrig på dine kommende kolleger, kan du læse mere om dem her. Det er i øvrigt også en fordel at du kan lide pizza, for det serveres der jævnligt for vores aftenhold.

Du kommer til at ringe på vegne af nogle af landets største NGO’er og en række patientforeninger, hvor vi kontakter deres nuværende og potentielle bidragsydere og medlemmer. Opgavernes formål spænder bredt og du er derfor garanteret en varierende hverdag hos os.

Vi klapper ekstra meget i hænderne, hvis du i forvejen har erfaring fra et lignende job, men du er godt på vej, hvis blot du har gåpåmod og kan lide at tale i telefon.

Vil du være en del af holdet?

Skriv lidt om dig selv, din erfaring og motivation for at søge jobbet til os på job@all-ears.dk. Vi inviterer løbende til samtale.