Har du et synshandicap og er du jobsøgende?

All Ears - vi skaber jobs til mennesker med synshandicap

PEP-forløbet styrker dig med synshandicap i at søge og få job. Næste hold er til efteråret 2019 i Aarhus.

Har du et synshandicap og søger job – så læs med her! For til oktober starter vi endnu et hold på PEP – vores jobsøgningsforløb for blinde og svagsynede, som virkelig vil styrke dig i din jobsøgning.

PEP er et 15 dages intensivt forløb og går fra mandag den 28. oktober til og med onsdag den 4. december 2019. Denne gang afholdes forløbet i Aarhus.

Hvorfor vælge at tage med på PEP-forløbet?

Marlene Jørgensen, som var med på sidste PEP-forløb, fortæller:

“Jeg valgte at tage et PEP-forløb af flere årsager. For at netværke, styrke mine skriftlige kompetencer, få inspiration og motivation til jobsamtalerne og for at få anerkendt, hvor jeg er i livet i forhold til mit syn og joberfaring. Jeg var åben og modtagelig og viderebragte feedback og konstruktiv kritik til produktive jobansøgninger og samtaler. Og på den måde gjorde jeg PEP til en succes for mig selv! For inden forløbet var slut, så havde jeg fået et job!”

Høj tilfredshed blandt tidligere deltagere

Der er stor tilfredshed med PEP-forløbet blandt tidligere deltagere. Hele 83 % siger om forløbet: “Fremragende – lige hvad jeg havde brug for”.

Læs mere om PEP-forløbet og tilmeld dig her på IBOS’ hjemmeside

Kort om PEP-forløbet

All Ears TM udbyder PEP-forløbet i samarbejde med IBOS – Instituttet for Blinde og Svagsynede.
Uddannelses- og Arbejdsmarkedsteamet på Center for Syn og Hjælpemidler i Aarhus er med som samarbejdspartner for dette hold.

PEP er finansieret med midler fra Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering, STAR