Jobsøgningsforløb for dig med synshandicap

Fokusgruppe om job og synshandicap

Bliv styrket i din jobsøgning med PEP!

PEP (PreEmploymentProgram) er et jobsøgningsforløb for blinde og svagsynede.

STAR har bevilget All Ears og IBOS – Instituttet for Blinde og Svagsynede midler til at tilbyde det amerikansk skabte forløb i Danmark, og nu til maj/juni kører vi det tredje forløb. Denne gang i Fredericia på Fuglsangcentret. Forløbet er intensivt og består af 15 dagsmoduler.

Tidligere PEP deltager, Siri fortæller:

Det er svært at finde et sted, hvor du kommer til at føle dig bedre rustet til at komme ud på arbejdsmarkedet end PEP. Du udvikler dig, får redskaber og møder mennesker, som følger op på dig, holder dig til ilden og minder dig om, at du er på rette vej.

Få selvtillid i din jobsøgning

Forløbet ruster jobsøgende med synshandicap til at søge og få job.

Her i artiklen på IBOS’ hjemmeside kan du møde Siri, der fortæller om, hvordan hun igennem PEP-forløbet gennemgik en ekstraordinær udvikling, der har givet hende selvtillid, alle de konkrete værktøjer til jobsøgningen og hjælp til at ’springe ud’ som en med synshandicap.

Er du jobsøgende og blind/har nedsat syn, så kig nærmere på PEP-forløbet. Næste hold starter den 6. maj og kører til den 5. juni på Fuglsangcentret i Fredericia.

Læs mere om PEP og tilmelding her på IBOS’ hjemmeside