All Ears nomineret til EY Social Entrepreneur of the Year

Mand med headset ved computer

Vi er stolte over at være nominerede til prisen EY Social Entrepreneur of the Year og måske blive den første vinder af den nye pris til sociale virksomheder!

EY og Den Sociale Kapitalfond har i juni 2018 lanceret prisen EY Social Entrepreneur of the Year for at hylde virksomheder, der skaber ’social impact’ og har en profitabel forretningsmodel.

I All Ears er vi glade for nomineringen til prisen og anerkendelse af det arbejde mange mennesker i og omkring All Ears har gjort siden 1995. For hvad der for over 20 år siden startede som en træningsvirksomhed på IBOS – Instituttet for Blinde og Svagsynede er i dag en af Danmarks førende fundraisingvirksomheder.

Gennem de sidste 6 år har All Ears – i samarbejde med Den Sociale Kapitalfond – præsteret en markant vækst med en stigning i omsætningen på mere end 200% og skabt mange jobs for blinde og svagsynede.

Nomineringen er i sig selv et skulderklap til medarbejderne i All Ears, der hver dag på hver sin måde skaber en unik virksomhed. All Ears vækster år for år i et yderst konkurrencepræget marked, og skaber samtidig job for den handicapgruppe, som har det vanskeligst på arbejdsmarkedet herhjemme. Dét er dejligt at blive mindet om med denne nominering, og jeg er meget stolt af All Ears’ medarbejdere, som hver især bidrager til vores fælles succes.

Sådan siger Rasmus Duus, direktør i All Ears TM.

All Ears’ sociale mission

Den sociale mission har hele vejen været den samme: At skabe jobs til mennesker med synshandicap. For det kan være en udfordring at få job, når man ikke ser så godt eller slet ikke kan se noget.

Men hos All Ears behøver man ikke at kunne se.

Her er det vigtigt at være god til at lytte. Med nærvær.

At skabe samtaler, der styrker relationer. Samtaler der skaber værdi.

Vores medarbejderes kernekompetencer er det, der skaber de resultater, som vores kunder efterspørger og derfor vælger mange af Danmarks førende NGO’er at samarbejde med os.

I All Ears er vi stolte over, at gøre en forskel – både ved at skabe jobs for blinde og svagsynede og gennem de resultater vi skaber for vores kunder og som bidrager til at de hver eneste dag gør en kæmpe forskel i Danmark og resten af verden.

Kåringen af EY Social Entrepreneur of the Year sker til den danske finale i Forum den 29. november 2018.