Supervisor søges til at gå forrest på kampagner på telefonen

Fundraisere taler sammen

Er du en moden og erfaren telemarketingkonsulent, som har lyst til at støtte andre konsulenter i deres arbejde, samtidig med at du selv er på telefonen? Så har vi det perfekte job til dig!

Vi søger lige nu en supervisor på fuldtid til at gå forrest på kundeprojekter for Danmarks største humanitære organisationer som fx Læger uden Grænser. Du kommer til at indgå som en vigtig spiller i et dynamisk og engageret team bestående af supervisorkollegaer (på deltid), lead-konsulent, kampagneleder, afdelingschef og vigtigst: de 25-30 telemarketingkonsulenter/fundraisere på telefonen.

Som supervisor har du to roller. Halvdelen af din tid træner du afdelingens 25-30 medarbejdere og optimerer på kundeprojekter. Den anden halvdel af tiden ringer du selv ud.

Om dig

Du har mindst 2 års erfaring som telemarketingkonsulent på telefonen, herunder især gerne erfaring med b2c, fx i form af fundraisingkald for velgørende organisationer. Du er resultatorienteret, og det er et ekstra plus, hvis du allerede har erfaring med supervision og ’’medlyt’’.

Du:

  • elsker selv at gå forrest på telefonen og ved, at det er sådan, at du bedst får dine kollegaer med dig
  • har gode kommunikationsevner og evner både at inspirere teamet/den enkelte medarbejder gennem fx fællesbriefinger, coaching og ’’medlyt’’.

Vores medarbejdere på telefonen er meget differentieret i forhold til alder, erfaring og baggrund, og du evner at tilgå den enkelte med forståelse og empati.

Ansvarsområder

Som supervisor har du to roller. Halvdelen af din tid træner du afdelingens 25-30 medarbejdere og optimerer på kundeprojekter. Den anden halvdel af tiden ringer du selv ud.

Du er:

  • ansvarlig for performance på vores kundeprojekter, og du indgår i et tæt samarbejde med især dine supervisorkollegaer samt vores kampagneleder
  • medansvarlig for at fastsætte og kommunikere mål for den enkelte konsulent/teamet
  • tilgængelig for dit team med klare svar på deres spørgsmål om vores kundeprojekter
  • ansvarlig for at måle, rapportere og følge op på KPI’er på dine kundeprojekter
  • med til at optimere kampagnemateriale

Læs hele opslaget, herunder hvordan en typisk arbejdsdag ser ud, her på Jobindex

Lyder jobbet som noget for dig?

Vi indkalder kandidater løbende og ansætter hurtigst muligt. Ansøgningsfrist er 17. maj 2018.

Læs hele opslaget og søg jobbet her på Jobindex