Ledertalent til supervisor-stilling

Tør du gå forrest og vise vejen? Kan du motivere og lede et team af konsulenter på vejen mod succes? Har du lyst til at være med til at gøre en forskel, mens du tager næste skridt op i karrieren?

Netop nu søger vi en supervisor til vores telemarketingafdeling. Din rolle bliver at coache, motivere og lede afdelingens 20-25 medarbejdere mod succes.

”Jobbet er et af de stærkeste studiejob i Storkøbenhavn lige nu, hvis du går efter en lederkarriere. Hvis du er god til det her, så kan det åbne mange døre og det kan føre meget med sig i erhvervslivet”. Sådan lyder det fra din kommende chef Emil Thomsen.

I jobbet får du et stort ansvar og mulighed for at udvikle dit ledertalent, med støtte og sparring fra din chef.

Din profil:

  • Du er et salgstalent
  • Du har lederpotentiale
  • Du kan motivere og inspirere
  • Du kan lide at tale foran et team og formår at brænde igennem
  • God humor og situationsfornemmelse
  • Du kan selv levere top telemarketing resultater

Det er et krav, at du er i gang med en videregående uddannelse eller har været nogle år på arbejdsmarkedet. Det kan være, at du fx arbejder som telemarketingkonsulent ved siden af studiet og er klar til næste skridt op i karrieren i form af et job som supervisor. Men det kan også være, at du kommer med viden og erfaring fra en anden branche.

Det vigtigste i jobbet er din evne til at brænde igennem med dit budskab, gå forrest og vise vejen for vores konsulenter, så vi kan skabe de bedste resultater for vores kunder, og vores kunder kan gøre en endnu større forskel i forhold til deres missionVi forstiller os, at du på nuværende tidspunkt er i gang med en videregående uddannelse. Det kan være, at du fx arbejder som telemarketingkonsulent ved siden af studiet og er klar til næste skridt op i karrieren i form af et job som supervisor.

 

Praktisk

Arbejdstiden er 20 timer om ugen, spredt over hverdage i tidsrummet 8-20 med en del aftenvagter. Vi er naturligvis fleksible i forhold til dit studie og eksamener.

Ansøgningsfristen er mandag d. 11. september 2017. Vi kalder løbende ind til samtale, så send gerne din ansøgning hurtigst muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig, hvis du har lyst til at gøre en forskel sammen med os.

Læs mere om jobbet og søg det her på Jobindex