Jobrettet kursus for dig der har en funktionsnedsættelse

Det kan være svært at finde job, når man har en funktionsnedsættelse. Derfor har All Ears skabt kurset ”Jobmuligheder for flere”

Har du en funktionsnedsættelse, der gør det svært for dig at finde job?

Kunne du tænke dig støtte og opkvalificering til job i en branche, hvor der er mangel på arbejdskraft?

Så er All Ears kursus måske noget for dig. Næste hold starter efter sommerferien mandag den 14. august 2017, og der er stadig plads på holdet.

Hvad får du ud af kurset?

På kurset får du både personlig og faglig udvikling, og du bliver du støttet i din jobsøgning.

Lars, en tidligere deltager, fortæller:

“Spring på med det samme! er mit råd til dig, som overvejer forløbet. For det er et fedt forløb, hvor man lærer en masse både fagligt og personligt. Jeg har fået mere selvværd af at gå her på forløbet”

Rent fagligt får du styrket dine kompetencer inden for salg og kundeservice, og bliver klar til dit næste job – måske hos os i All Ears eller i en anden virksomhed i branchen.

Vil du vide mere?

Læs mere om kurset her på siden eller her i brochuren.

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte projektleder Lotte Dige på telefon 3940 0109. (Vi holder ferielukket fra den 10. – 28. juli.)

Sådan får du en plads på kurset

Hvis kurset lyder som det rigtige for dig, så kontakt din kontaktperson på dit jobcenter. Det er dem, der sætter processen i gang med at få plads på kurset.

Bemærk, at All Ears holder ferielukket i uge 28, 29 og 30. Du kan dog sagtens nå at komme med på næste hold, som starter 14. august.