Brænder du – ligesom os – for at gøre en forskel?

All Ears søger telemarketingkonsulenter

Har du lyst til at arbejde med fundraising på telefonen for en række af de største humanitære organisationer sammen med nogle af Danmarks mest erfarne fundraisere ? Så er du måske en af dem, vi søger.

Vi søger både en medarbejder på fuld tid og flere medarbejdere på deltid. Antallet af timer du kan arbejde hos os er i første omgang ikke afgørende.  Det vigtige er, at du kan skabe resultater for vores kunder!

Opgaverne

Du bliver en del af teamet, som i fællesskab løfter fundraisingkampagner og erhvervsponsorater for flere af Danmarks største humanitære organisationer. Telemarketingkonsulenten på fuld tid kommer derudover til at arbejde med en række spændende kampagner for både offentlige/private virksomheder såvel interesseorganisationer i dagtimerne. Blandt vores kunder er blandt andre Læger Uden Grænser, Parasport Danmark (tidligere DHIF) og Ungdommens Røde Kors.

”Der er jo ikke to dage, der er ens. Man ved ikke hvem, man kommer til at tale med, og det, synes jeg, er helt fantastisk”, fortæller Sarah (en af vores telemarketingkonsulenter)

Vi søger

Vi søger efter dig, der kan lide (og er god til) at tale med mange forskellige typer mennesker. Du er udadvendt, resultatorienteret, har en god telefonstemme og brænder for at gøre en forskel.

Lyder det som noget for dig?

Læs mere om jobbet på Jobindex. Det er også her, du søger jobbet.

Søg jobbet hurtigst muligt og senest den 27. juni 2017. Vi inviterer løbende til samtale.

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål, så kontakt udviklingschef Rasmus Duusrd@all-ears.dk eller 3940 0109.

Her på vores hjemmeside, kan du læse mere om de skønne mennesker, der arbejder her. Flere af dem kan du også møde i videoen her, hvor de fortæller om hvordan det er at arbejde i All Ears: