Hvad skal der til for at lykkes i et job, når man har et synshandicap?

hvordan skal man komme i gang

I to artikler deler All Ears medarbejdere Sarah og Jeanette ud af deres personlige oplevelser, koblet med erfaringer fra All Ears Academy.

Hvad skal der egentlig til for at lykkes i et job, når man har et synshandicap? Det kan du læse om i nyeste nummer af RP-Nyt, hvor vi har bidraget med artiklen “Hvordan med jobbet, når synet bliver dårligere?” (se side 31 i bladet).

Informationsbladet RP-Nyt er et blad, der udgives af Dansk Blindesamfunds RP-gruppe. Du kan læse mere om RP-gruppen lige her.

Et godt liv med synshandicap – også på jobbet

Vi har også bidraget med en artikel til nyeste nummer af Hjerneskadeforeningens magasin.  Ikke i relation til hjerneskade, men i forhold til det at have et alvorligt synshandicap og bevare et godt liv – også på jobbet. Det er nemlig sådan at ca. 60% af de mennesker, der bliver ramt af hjerneskade også oplever skader på synet.

I artiklen “Hvis synet bliver beskadiget” kan du læse om Sarah, som i dag arbejder i All Ears. Artiklen  finder du på side 37 i magasinet,  som denne gang har et tema om “Syn og hjerneskade”.

Tak til Sarah, Jeanette og Henriette

Stor tak til vores to medarbejdere Sarah og Jeanette, som begge har bidraget til artiklerne med deres personlige historier. Også en stor tak til Henritte, tidligere studerende i All Ears Academy, som også har bidraget med sin historie.