Mød All Ears på årets fundraisingkonference d. 6. september

All Ears - en af Danmarks førende fundraisingbureauer

All Ears er med på ISOBROs fundraisingkonference 2016 på Axelborg

All Ears er som et af landets førende fundraisingbureauer naturligvis med, når ISOBRO (Indsamlingorganisationernes Brancheorganisation) åbner dørene til den årlige fundraisingkonference d. 6. september på Axelborg.

Indsamlingsorganisationernes fundraisingindsatser er under konstant spændende udvikling, hvilket vi i All Ears hver dag er en del af, når vi kontakter potentielle, eksisterende og tidligere bidragsydere og sponsorerer både b2b og b2c på vegne af vores kunder, som spænder over en række af landets førende organisationer. Læs om vores tilgang til etisk og professionel fundraising her.

Hils på Emil og Rasmus

Vi ser frem til at deltage på dagen og udveksle erfaringer med organisationerne. Hvis du deltager, så kom og sig hej til vores kundechef Emil Utzon og/eller udviklingschef Rasmus Duus over kaffen. Det er Rasmus (og ryggen af Emil), du ser her på billedet. De glæder sig til at hilse på kendte og nye ansigter fra branchen.