Dansk Handicap Idræts-forbund og All Ears samarbejder for flere medaljer til Danmark

All Ears introforløb for dig med synshandicap

OL-feberen har også ramt All Ears og vi har travlt, for de Paralympiske Lege er lige om hjørnet…

All Ears har gennem mange år samarbejdet med Dansk Handicap Idræts-Forbund (DHIF) i forhold til at sikre forbundet økonomisk opbakning fra erhvervslivet, som kan være med til at sikre udøverne optimale betingelser for at tage medaljer med hjem fra De Paralympiske Lege.

I disse dage ringer vi til ledere i dansk erhvervsliv for at sikre erhvervsponsorer til Dansk Handicap Idræts-Forbund (DHIF) og de 21 danske atleter, der snart tager til Rio. Og responsen er god!

Fundraisingansvarlig hos DHIF Peter Rosenmeier siger:

”Vi har gennem flere år samarbejdet tæt med All Ears Telemarketing omkring fundraising og sponsorstøtte i det danske erhvervsliv til støtte for handicapidrætten i Danmark. All Ears Telemarketings arbejde har gjort en stor forskel for vores arbejde og bidrager til vores udvikling. I All Ears Telemarketing har vi fundet en samarbejdspartner, som vi trygt lader være vores ambassadører i dialogen med vores erhvervsponsorer og potentielle erhvervsponsorer.”

De Paralympiske Lege skydes i gang den 7. september, og ambitionen er fem medaljer. Støt DHIF og de danske atleter ved at kontakte Peter Rosenmeier på peter.rosenmeier@dhif.dk.

Held og lykke til DHIF og alle atleterne fra os i All Ears!

Læs mere om DHIF på www.dhif.dk og følg med på: