Tillykke til Roskilde – årets socialøkonomiske kommune

All Ears søger ledertalent til supervisor-stilling

Et visionært arbejde med at skabe et gunstigt fundament for socialøkonomiske virksomheder gør, at Roskilde Kommune er årets vinder.

Den Socialøkonomiske Pris går i år til Roskilde Kommune for deres visionære arbejde med at skabe et gunstigt fundament for socialøkonomiske virksomheder gennem rådgivning, tværgående samarbejder i kommunen, strategiske satsninger og konkret udbudspolitik.

Roskilde har udmærket sig i kraft af deres visionære tilgang og samarbejder på tværs i kommunen, herunder med RUC, INSP! Og Skt. Hans Have.

Sidste års vinder – Kolding kommune ved borgmester, Jørn Pedersen – overrakte prisen til en glad Joy Mogensen, borgmester fra Roskilde Kommune:

”Jeg er meget glad for den her pris. Mange kommuner gør en stor indsats på området, så det er et kæmpe skulderklap til både medarbejdere, virksomheder og samarbejdspartnere, der hver dag gør en social forskel for vores sårbare borgere.”

Tillykke til Roskilde Kommune fra os i All Ears!

Om prisen

Sammen med GrenessmindeSpecialisterne og Glad Fonden har All Ears skabt Den Socialøkonomiske Kommunepris, for at sætte fokus på kommunernes rolle i udviklingen af rammer og samarbejdsstrukturer, der fremmer socialøkonomi.