All Ears med til Oslo Business for Peace Summit

All Ears med til Business for Peace Summit

I disse dage er All Ears Telemarketings direktør Connie Hasemann i Oslo til Business for Peace Summit arrangeret af Business for Peace Foundation.  

The Business for Peace Foundation er en organisation, hvis mission er at støtte, inspirere og anerkende de erhvervsledere i verden, som er med til at gøre en positiv forskel med/i deres forretning. Organisationen samarbejder blandt andet med International Chamber of Commerce, det norske Udenrigsministerium, UNDP og UN Global Compact. The Business for Peace Foundation kårer hvert år særligt udvalgte erhvervsledere, som er ”businessworthy”. Netop denne pris modtog direktør i All Ears Telemarketing Connie Hasemann i 2013 og sammen med de 35 andre Oslo Business for Peace Honourees er hun inviteret til årets Business for Peace Summit, som finder sted netop nu.

#Businessworthy

På årets summit er der fokus på FNs 17 verdensmål/UN Global Goals. I den forbindelse bidrager Connie Hasemann og de andre honourees ved at inspirere verdens erhvervsfolk til også at committe sig til også at være ”businessworthy” ledere, som gør en forskel i forhold til de 17 verdensmål.

Her på businessworthy.org kan du som virksomhedsleder committe dig til at være businessworthy og være en del af den voksende gruppe af virksomhedsledere, som arbejder for at gøre en forskel i verden.

På siden kan du også læse, hvordan forskellige Oslo for Peace Honourees i praksis gør en forskel i forhold til de enkelte verdensmål. Under mål nr. 10 ”Reduced Inequalites” kan du for eksempel læse om hvordan All Ears bidrager til mindre ulighed.

FNs 17 verdensmål 

Er du ikke helt opdateret på FNs verdensmål, kan du hurtigt blive klogere i denne video: