All Ears med til at skabe 25 sønderjyske fleksjob

Mødebooking

All Ears Telemarketing har gennemført kampagne om mødebooking på vegne af Jobcenter Sønderborg. Indsatsen resulterede i 160 møder med lokale virksomheder. Indtil videre har indsatsen resulteret i skabelsen af 25 konkrete fleksjob, og langt fra alle møder er endnu gennemført.

All Ears Telemarketing gennemførte i september 2015 en kampagne om mødebooking for Jobcenter Sønderborg, der havde et behov for at få booket møder hos de lokale virksomheder. Målet var, at der skulle skabes 25 fleksjob på baggrund af mødebookingen.

Jobcenter Sønderborg valgte at løse denne opgave om mødebooking i samarbejde med All Ears. Vi har 20 års erfaring med mødebooking, og kunne til denne opgave endda mønstre at sammensætte et team af fire medarbejdere, hvoraf tre medarbejdere selv sidder i et fleksjob hos os. Vi var derfor særdeles godt rustet til denne type opgave, selvom briefingmødet med vores kunde denne gang måtte foregå via Skype, og kaffen måtte nydes hver for sig pga. den lange distance til Sønderborg.

Effektiv mødebooking skaber konkrete resultater

På baggrund af en grundig briefing med kunden og en tæt løbende dialog bookede All Ears 160 møder i løbet af tre ugers samarbejde. Vi bookede møderne, koordinerede jobkonsulenternes kalendere, udsendte mødebekræftelser og rapporterede jævnligt til Sønderborg med mødenoter, så jobkonsulenterne kan gennemføre møderne velforberedte og tage dialogen videre med virksomhederne.

For os er dette et eksempel på et samarbejde om mødebooking, hvor to og to bliver mere end fire. Samarbejdet har været en stor succes båret af en gensidig entusiasme og holdning til, at arbejdsmarkedet skal kunne rumme mennesker med funktionsnedsættelser. Vores medarbejdere viser det hver dag, og har her kunne anvende deres særlige evner til at åbne muligheden for, at andre kan komme til at udvikle deres.

Kjeld Kleffel fra Jobcenter Sønderborg udtaler om samarbejdet om mødebooking:

All Ears har i samarbejdet vist, at de lever op til deres navn. Vi er blevet lyttet til, og der har været en effektiv og god dialog med de lokale virksomheder, som har været lydhøre i forhold til vores budskab. Dørene er blevet åbnet af All Ears, der har speciale i netop dette. Møderne er sat op, og vi er blevet godt klædt på til at mødes med virksomhederne. Resultaterne og samarbejdet med All Ears har været intet mindre end ekstraordinært – og har banet vejen for skabelsen af mange gode jobs for mennesker, der kan føle sig lidt klemt på arbejdsmarkedet.