Telehandelshuset skifter navn til All Ears Telemarketing

Introforløb for dig med synshandicap

Vi har valgt at ændre vores virksomheds navn og udseende, fordi virksomheden har ændret sig siden virksomheden blev døbt ‘Telehandelshuset’ i 1995.

Kernen i virksomheden er den samme: Vi skaber jobs for mennesker med synshandicap – og det gør vi gennem at drive Danmarks mest kvalitetsbevidste telemarketingvirksomhed.

Vi har haft stor succes de senere år med at vækste vores forretning. Vi har mere end fordoblet vores omsætning og antal medarbejdere. Og vi har rigtig store ambitioner for fremtiden – vi er slet ikke færdige endnu.

Vores nye navn – ALL EARS TELEMARKETING – indikerer mere tydeligt og elegant kernen i vores succes: Vores medarbejderes særlige evne til at levere noget helt særligt i samtalen. Samtalen er dybest set vores produkt, og vores medarbejdere har i kraft af deres synshandicap særlige evner til at være nærværende og lyttende. Til at være lutter ører.