Modtager af Erhvervslivets Nobelpris

All Ears Telemarketing company

Komiteen af tidligere nobelpristagere har valgt All Ears Telemarketings direktør, Connie Hasemann, som modtager af den prestigefyldte Oslo Business for Peace Award – også kaldt ‘Erhvervslivets Nobelpris’.

Connie Hasemann stod der, hvor ikoner som Nelson Mandela, Lech Walesa og adskillige amerikanske præsidenter har stået før. Oslo Rådhus, der hvert år huser overrækkelsen af Nobels Fredspris, dannede også rammen, da hun fik overrakt ”Oslo Business For Peace Award”.

Komiteen af tidligere nobelprismodtagere har udvalgt danskeren som én ud af bare fem forretningsfolk i hele verden, der står som internationale eksempler på, hvordan man forener socialt ansvar og god forretning.

Jeg er utrolig stolt og overvældet af at blive anerkendt og hædret på denne måde. Det gør mig glad, fordi det bekræfter mig i, at det, vi gør sammen i Telehandelshuset, er helt unikt. Og mange flere kan gøre som os: Drive en sund virksomhed på markedsvilkår og samtidigt tage et socialt ansvar, der gør en forskel for udsatte grupper. Connie Hasemann

Det er blandt andre modtageren af Nobels Fredspris i 2006 Muhammad Yunus, der har peget på Connie Hasemann. Han modtog selv Nobels Fredspris for sit arbejde for at udrydde fattigdom ved at lade fattige låne til at starte deres egen virksomhed. Siden har Yunus været en international fortaler for sociale virksomheder kendt som “social businesses”.

Det er Dansk Erhverv, der har indstillet Connie Hasemann og Telehandelshuset.

Telehandelshuset er et glimrende eksempel på en virksomhed med socialt formål, som har formået at skabe vækst på markedsøkonomiske vilkår. Det er en sund virksomhed og en håndsrækning til mennesker, der kan have svært ved at bide sig fast i arbejdsmarkedet alene på grund af deres handicap. Den type virksomheder ser vi flere og flere af i Danmark, og dem vil vi gerne være med til at sætte på landkortet – også internationalt Marie Louise Løvengreen Rasmussen, velfærdpolitisk chef i Dansk Erhverv.

Om Oslo Business for Peace Awards
Fonden ’Business for Peace’ blev stiftet i 2007 og uddeler blandt andet hvert år prisen Business for Peace Award for at skabe opmærksomhed og omtale af etik i forretningslivet.

Dommerkomitéen består af modtager af Nobels Fredspris i 2006, Muhammad Yunus og modtager af Nobelprisen i økonomi i 2001 A. Michael Spence.

Læs mere om prisen på www.businessforpeace.no