All Ears samarbejder med Den Sociale Kapitalfond

About All Ears Telemarketing

I All Ears Telemarketing samarbejder vi med Den Sociale Kapitalfond. Vi har vi nogle af Danmarks mest kvalitetsbevidste og motiverede medarbejdere, der i kraft af deres synshandicap har lytte- og talegaver i særklasse. De har valgt telemarketing som karrierevej og typisk har solid erhvervserfaring og op til 2 års særlig telemarketinguddannelse bag sig.

Vi har gennem 20 år vist, at det er muligt at skabe gode jobs for mennesker med synshandicap –  og at gøre dette på et fundament at succesfuld forretning. Men vi er slet ikke i mål – vi vil gøre mere for flere.

På denne baggrund har All Ears siden 2012 samarbejdet med Den Sociale Kapitalfond. I første omgang har vi indgået aftale om at investere op til 2 mio. kr. i form at et lån til All Ears. Accenture, Accura og KPMG, der er kompetencepartnere for Den Sociale Kapitalfond, har desuden ydet et stort bidrag til All Ears videre udvikling som samarbejdspartnere i en omfattende forretningsudviklingsproces.

Investeringen har til formål at forløse All Ears væsentlige markedspotentiale, der bygger på kvalitet i topklasse og til konkurrencedygtige priser takket være vores medarbejderes kompetencer. Målet er en markant vækst i antallet af synshandicappede medarbejdere over de kommende år samt en styrkelse af virksomhedens grundlag for organisk vækst fremover.

Om Den Sociale Kapitalfond

Den Sociale Kapitalfond er Danmarks første sociale venturefond: Den investerer kapital og kompetencer i sociale iværksættere og virksomheder, der skaber nye muligheder for udsatte grupper i Danmark ved at drive forretning.

Den Sociale Kapitalfond er stiftet af TrygFonden og Lars Jannick Johansen med professionel støtte fra Accura og KPMG, der også er blandt fondens kompetencepartnere.

Læs mere om Den Sociale Kapitalfond